Advies

Home > Advies

Heeft u vragen? Bel gerust op 036-536 88 75

Advies

Advies

Vraag onze klanten wat Re-Art zo uniek maakt en ze zullen u vertellen dat u bij Re-Art altijd een zeer persoonlijke benadering en deskundig advies krijgt. Wij adviseren nieuwe klanten altijd eerst met ons een intake gesprek te houden om te zien welke mogelijkheden en producten Re-Art kan bieden. Na zo’n gesprek gaat u meestal geïnspireerd weg met nieuwe ideeën en een schat aan informatie.

“Zeker als men nog geen ervaring heeft met gelimiteerde edities, verkoop van kunst of samenwerking met galeries krijgt u bij ons veel waardevolle tips”

Advies op maat

Wij adviseren u niet alleen welk product het beste bij uw past maar geven ook advies als het gaat om uw product in de markt te zetten en welke waarde u daar aan kunt geven. Zeker als men nog geen ervaring heeft met gelimiteerde edities, verkoop van kunst of samenwerking met galeries krijgt u bij ons veel waardevolle tips en gratis advies.

Ook voor vragen als wat is mijn origineel waard, wat kan ik vragen voor mijn gelimiteerde editie, welke oplage kan ik het beste doen, hoe ziet het met de btw op kunst, welke commissies vragen galeries in Nederland en buitenland. Allemaal vragen waarop Re-Art een gepast antwoord heeft.

Re-Art is niet zomaar een print bedrijf waar u uw bestand moet uploaden en hopen dat het goed komt. Bij ons krijgt u en uw kunst de aandacht die het verdient. Wij durven gerust te stellen dat als u het bij Re-Art niet vindt, dan vindt u het nergens.