Bent u geïnteresseerd neem gerust contact met ons op.   036-536 88 75

Posted on: donderdag,8 maart 2018

Re-Art heeft de nieuwste Cruse 3D Fine Art Scanner

Sinds kort beschikt Re-Art over de nieuwste technologie op het gebied van scannen waarbij we in staat zijn om schilderijen, illustraties en decor materialen in 3D te digitaliseren.

Na jarenlange trouwe dienst van onze eerdere Cruse Fine Art Scanner is Re-Art met deze kostbare investering voorbereid op de toekomst van 3D printen voor kunst en decoratieve materialen. Wij kunnen uw schilderijen nog hoogwaardiger digitaliseren met een nog grotere kleurruimte en resolutie dan u al gewend was van ons. Tevens kan deze scanner in een keer 150 x 250 cm scannen en dat is vele malen groter dan u gewend was.

Meer kleur, meer diepte, meer textuur, 3D en mega veel pixels. Zodra onze nieuwe fine art scanner operationeel is en wij onze trainingen hebben gehad nodigen wij u graag uit op een van onze demo dagen die we zullen gaan organiseren waarbij we u alle mogelijkheden kunnen laten zien.

cruse-front-backlight

Bent u geïnteresseerd? Dan kun u contact opnemen met Re-art. U kunt ons e-mailen via info@re-art.com of ons bellen op: +31 (0)36 – 536 88 75
Share this: