Bent u geïnteresseerd neem gerust contact met ons op.   036-536 88 75

Posted on: donderdag,13 oktober 2016

RE-ART levert topprestatie met Marten en Oopjen.

RE-ART heeft – na vele opmerkelijke kunstuitgaven – inmiddels aangetoond de absolute specialist te zijn op het gebied van kunstreproductie. Toch is de Limited Edition van Rembrandts ‘Marten en Oopjen’ een verhaal apart.
Met deze zeer exclusieve uitgaven Certified Art Giclées in drie edities (waaronder de eyecatcher op ware grootte), verrasten wij menig kunstliefhebber. Als eerste in Europa!

Marten & Oopjen promo_300px

Collectors items

In samenwerking met Formatie Schipper, bracht RE-ART onlangs drie gelimiteerde edities Certified Art Giclées op de markt.
Deze ‘museum fine art prins’ op canvas, zijn reproducties op basis van de hoogste kwaliteit beeldmateriaal dat voorhanden is. Hiermee is RE-ART is staat zeer waarheidsgetrouwe reproducties te produceren, die het kwaliteitslabel ‘vijfsterren’ mogen dragen. Dankzij de gelimiteerde en genummerde uitgave in drie edities, worden de werken gezien als collectors items en worden de edities door kunstverzamelaars aangemerkt als waardevol en van ongekend hoge kwaliteit.

MS-rembr-01_400px

Beschikbaarheid

Gezien de exclusiviteit van deze edities worden bestellingen op volgorde van binnenkomst in productie genomen. Het kan zijn dat wij u moeten teleurstellen omdat een editie uitverkocht is.
Bent u geïnteresseerd? Dan kun u contact opnemen met Re-art.
U kunt uw verzoek richten aan info@re-art.com of ons bellen op: +31 (0)36 – 536 88 75

Share this: