Bent u geïnteresseerd neem gerust contact met ons op.   036-536 88 75

Posted on: vrijdag,26 februari 2016

TJALF SPARNAAY, 24 Limited editions in Almere!

Vorig jaar in MUSEUM de FUNDATIE in ZWOLLE, nu in ALMERE bij SALOME ART VENTURE!

Opening: 5 maart 2016 om 13.00 in aanwezigheid van Tjalf Sparnaay
Datum: zaterdag 5 & 26 maart en op zondag 6, 20 & 27 maart 2016
Tijd: van 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: Redactiestraat 15, 1321 NL, Almere

Schilder Tjalf Sparnaay toont ons in zijn kunst de gewone, alledaagse dingen op een nieuwe manier. Hij haalt in zijn olieverfschilderijen de onderwerpen uit hun dagelijkse context en plaatst ze in een klassieke, artistieke compositie. Zelf zegt de kunstenaar hierover: “Mijn intentie is om triviale en alledaagse voorwerpen een ziel en een nieuwe inhoud mee te geven. Mijn schilderijen zijn ook gemaakt om de kijker in staat te stellen de realiteit opnieuw te ervaren en zo de essentie van schoonheid te laten ontdekken van een voorwerp dat alledaags is geworden.
Ik noem het: “Het schone van het gewone”.

De stijl waarin Tjalf Sparnaay schildert wordt Megarealisme genoemd en maakt deel uit van het Hyperrealisme. Hij wordt internationaal gezien als een van de belangrijkste schilders in deze stijl. Zijn schilderijen worden wereldwijd verkocht door toonaangevende galerieen in o.a. New York.

De tentoongestelde kunstwerken zijn gelimiteerde kunstprints (limited editions) en zijn exclusief in nauwe, fijne samenwerking met Tjalf Sparnaay en Salome Art Venture geproduceerd. Ondanks de zeer kostbare originelen is zijn werk nu voor een veel breder publiek bereikbaar geworden. Deze supersized limited editions imponeren net als de originelen door hun groot formaat. Het zijn de enige limited editions van de werken en nergens anders verkrijgbaar.

www.salomeartventure.com
www.tjalfsparnaay.nl

info@re-art.com
036-536 88 75

Share this: