Aluminium print

Home > Aluminium print

Heeft u vragen? Bel gerust op 036-536 88 75

Aluminium print

Aluminium print

Een aluminium print is een goede methode om uw foto’s of andere kunstwerken mooi te presenteren. De kwaliteit is prachtig en bovendien maakt het materiaal uw werk stevig, waardoor u het veilig kunt vervoeren. Dit is met name handig voor tentoonstellingen. Bij Re-Art in Almere, nabij Amsterdam, beheersen wij deze printtechniek als geen ander. We zitten al ruim 25 jaar in het vak en weten dan ook de mooiste producten te leveren voor een aantrekkelijke prijs.

  • Printen on Demand
  • Garantie op kleurechtheid en houdbaarheid
  • Keuze uit vele materialen
  • Relatief lage opstartkosten
  • Milieuvriendelijk procedé
  • Gestabiliseerd productieproces

Levertijd: 10 a 15 werkdagen

Prijs: vanaf 12,50

Een aluminium print of een aanverwante methode?

Een aluminium print is ideaal om een zwart-witfoto of kleurafdruk te laten maken. Heeft u echter een zeer groot formaat afdruk nodig? Dan is een print op dibond vaak beter. Dit materiaal is namelijk wat flexibeler, wat de kans op beschadigingen aan uw grote kunstwerk verkleint. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor ChromaLuxe en andere metal prints. Wij adviseren u graag over welke methode het beste is voor uw toepassing.

foto-c-800x800dpi

Neem contact met ons op en bespreek de opties

Of u nu een print wilt op aluminium of een ander materiaal; wij staan voor u klaar. Bel naar 036-536 88 75 en we geven u graag meer informatie of plannen een persoonlijk afspraak in. U kunt ook ons contactformulier invullen. We sturen u dan zo snel mogelijk een reactie.