Art Giclée

Prachtige diepe kleuren en optische werking

Home > Art Giclée

Heeft u vragen? Bel gerust op 036-536 88 75

Art Giclée

Art Giclée

Met professionele druktechnieken als art Giclée, bent u bij Re-Art verzekerd van kwalitatieve en duurzame resultaten! Wij zijn als sinds 2002 gespecialiseerd in het vervaardigen van gecertificeerde Giclée kunstdrukken, fine art prints, litho’s, HD Photopanels, fotovakprints en kunstwerken met een liquid Gloss of Diasec afwerking. Re-Art werkt met de modernste print- en reproductietechnieken, waardoor wij u prachtige kunstreproducties kunnen garanderen. Onze reproducties gaan lang mee en worden zowel in kleine als zeer grote oplagen vervaardigd.

  • Printen on Demand
  • Garantie op kleurechtheid en houdbaarheid
  • Keuze uit vele materialen
  • Relatief lage opstartkosten
  • Milieuvriendelijk procedé
  • Gestabiliseerd productieproces

Levertijd: 10 a 15 werkdagen

Prijs: vanaf 12,50

Verhoog de levensduur met art giclée

De houdbaarheid van kunstreproducties is bij het gebruik van art Giclée optimaal. Door gebruik te maken van hoog-gepigmenteerde waterbestendige Archival inkten, kunnen uw kunstreproducties exposities in fel verlichte, vochtige of warme ruimtes onaangetast doorstaan. Met de art Giclée techniek garandeert Re-Art uw kunstreproducties een levensduur tot zelfs 300 jaar! Vele kunstenaars gingen u voor! Om een impressie te krijgen van de kunstwerken die wij eerder reproduceerden, bekijk dan eens op uw gemak onze online galerij.

giclee-c

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Om alvast een indruk te krijgen van onze prijzen, vindt u de prijslijst op de website. Wilt u een specifieke prijsindicatie ontvangen die aansluiten op uw wensen? Neem dan contact met ons op om geheel op vrijblijvende basis een offerte op maat te krijgen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen wanneer u meer informatie wenst of vragen heeft over art Giclée. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 036-536 88 75.