Bent u geïnteresseerd neem gerust contact met ons op.   036-536 88 75

Dibond


Dibond-Detail
Print_op_dibond
Loading image... Loading image...

DIBOND® is een sterke drager die uiterst geschikt is voor het verlijmen van (Giclée) prints, HDFinish. Deze drager blijft zeer stabiel onder wisselende temperaturen en luchtvochtigheid. Ideaal dus voor galerieruimtes en woonkamers

  1. Stabiel onder temperatuurwisselingen en luchtvochtigheid (Onder normale omstandigheden)
  2. Garantie op kleurbehoud (i.c.m. C.A.G. Giclée)
  3. Verkrijgbaar in zwart en wit
  4. Keuze uit 3mm of 4mm dikte
  5. Veel toepast in de kunstbranche
Share this:

Productinfo

Dibond bij Re-Art

Dibond is zeer geschikt voor het opplakken van giclée-prints. Het is een sandwichpaneel bestaande uit drie lagen. De twee buitenste lagen zijn van Aluminium, de middelste kern bestaat uit Polyethyleen (PE) of te wel kunststof. Het is uitermate geschikt omdat het niet gevoelig is voor wisselende temperaturen of luchtvochtigheid. Dibond wordt daarom ook door ons gebruikt in combinatie met andere afwerkingen zoals: Certified Liquid Gloss, Plexi / Diasec, HDFinish / Chromaluxe.

werktekening dibondAchtergrondinfo

Dibond

Dibond is net zoals 'Chromaluxe' en 'Plexiglas' een merknaam. Het wordt in verschillende diktes en kleuren gefabriceerd. Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor 3 of 4mm dik en de kleuren" 'zwart' of 'wit'.

Met de huidige technologie is het mogelijk om rechtstreeks op Dibond te printen echter kan dit alleen met inkten die beperkt houdbaar zijn. Leveranciers die wel op deze manier op Dibond printen zullen u geen levenslange garantie kunnen geven op kleurbehoud.

Levering

Productietijd

Indien het printbestand gereed is moet u voor het afdrukken van de giclée en het opplakken op Dibond rekening houden met een productietijd van 1 tot 2 weken. (incl. of zonder ophangframe).

Verpakking

Re-Art heeft veel ervaring met het verpakken van Dibond werken. Met de grootste zorg pakken we uw product in en zorgen ervoor dat deze veilig verzonden kan worden.

Bij afname van meerdere of groot formaat werk (> 80 x 80 cm) adviseren we om dit bij ons af te komen halen of om gebruik te maken van ons afleverdienst.