Gicléedruk

Prachtige diepe kleuren en optische werking

Home > Gicléedruk

Heeft u vragen? Bel gerust op 036-536 88 75

Gicléedruk

Gicléedruk

Als kunstenaar kunt u met de Gicléedruk vertrouwen op prachtige kunstreproducties van hoge kwaliteit. Re-Art is u hierbij graag van dienst. Wij hebben ruime ervaring opgebouwd en zijn innovator als het gaat om fine art printing. Bovendien garanderen wij u een duurzaam resultaat van een reproductie. Dit is uiteraard van belang voor een kunstenaar, omdat het niet moet onder doen aan het origineel. Ieder kunstwerk kunnen wij voor u reproduceren, klein of groot. Het is geen probleem voor Re-Art.

  • Printen on Demand
  • Garantie op kleurechtheid en houdbaarheid
  • Keuze uit vele materialen
  • Relatief lage opstartkosten
  • Milieuvriendelijk procedé
  • Gestabiliseerd productieproces

Levertijd: 10 a 15 werkdagen

Prijs: vanaf 12,50

Gicléedruk voor uw kunstreproducties

De Gicléedruk is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van hoog-gepigmenteerde waterbestendige Archival inkten. Deze Giclée techniek garandeert dat uw kunstreproducties expositieruimtes aankunnen die warm, vochtig of fel verlicht zijn. Re-Art garandeert uw reproductie een levensduur van 300 jaar. Indien u een indruk wilt krijgen van de kunstwerken wij al eerder met gicleedruk hebben gereproduceerd, neemt een kijkje nemen in onze online galerij. Vele kunstenaars gingen u al voor, dus waar wacht u nog op?

giclee-c

Wenst u meer informatie?

Heeft u specifieke vragen met betrekking tot een Gicléedruk van uw kunstwerken of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust even contact met ons op door te bellen naar 036-536 88 75. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord. Tevens kunt u, wanneer u belt, een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek en het opstellen van een offerte.