Groot formaat scannen

Heeft u vragen? Bel gerust op 036-536 88 75

Groot formaat scannen

Groot formaat scannen

Als u een kunstwerk van een groot formaat wilt laten scannen voor reproductie, zit u bij ons goed. Re-Art in Almere, vlak bij Amsterdam, is namelijk gespecialiseerd in het reproduceren van diverse kunstwerken. Ook drukken we foto’s en andere afbeeldingen op allerlei materialen, en ook hierbij zijn grote formaten mogelijk. Kortom: als u een groot kunstwerk wilt maken, zijn wij uw ideale partner.

  • Een digitaal bestand op ware grootte
  • Geen reflecties
  • Tot 150 x 250 cm in een keer
  • Alles tot 120 × 250cm kan minimaal op 300dpi
  • Er kan door glas heen gefotografeerd worden
  • perfecte 100% egale uitlichting

Levertijd: 10 a 15 werkdagen

Prijs: vanaf 12,50

Op groot formaat scannen, doen wij met veel precisie

Wilt u een kunstwerk met een groot formaat laten scannen om er een giclée van te maken? Dit doen wij graag voor u. We maken hiervoor gebruik van onze Cruse scanner. Hiermee maken we kunstreproducties van hoge kwaliteit die wel 300 jaar mee kunnen gaan! Dit komt doordat ze bestand zijn tegen vocht, licht en hoge temperaturen. Hierdoor kunnen ze vrijwel overal ter wereld ten tentoongesteld worden, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van het werk. Uiteraard scannen we uw kunstwerk van groot formaat met veel precisie en zorgvuldigheid. Zo behoudt ook uw originele werk zijn buitengewone klasse.

Cruse close up

Bekijk ons werk en schakel ons in voor uw reproductie

Bent u benieuwd wat wij zoal op groot formaat kunnen scannen? Bekijk dan het werk van de kunstenaars die we al geholpen hebben met hun projecten. Heeft u vragen? Bekijk dan de pagina met veelgestelde vragen of bel naar 036-536 88 75. Dan geven wij u persoonlijk antwoord.