Inlijsten

Maak uw werk compleet en laat het luxe inlijsten

Home > Inlijsten

Heeft u vragen? Bel gerust op 036-536 88 75

Fine Art Prints

Inlijsten

Inlijsten

Het is een logische keuze om uw prints door Re-Art te laten inlijsten want wij bieden onze klanten alles onder een dak. Wij weten als geen ander dat de prijs van een lijst in verhouding moet staan met de prijs van het kunstwerk. Wij werken samen met de fabrikanten en groothandels van lijsten zodat wij u een mooie en betaalbare lijst kunnen aanbieden.

Wij beschikken over een divers assortiment van houten en aluminium kwaliteitslijsten. Wij gebruiken zuurvrij papier, karton en lijm voor de juiste conservering van het werk. Er is een ruime keuze uit passe-partouts en glas waaronder ontspiegeld ultraviolet-werend museumglas. Wij kopen een select aantal lijsten groot in waaronder vitrine en baklijsten waardoor u bij ons altijd veel voordeliger uit bent dan bij de gemiddelde lijstenmaker.

Glassoorten

Glas is er in vele soorten van betaalbaar gewoon helder glas tot zeer duur museumglas met een 99,8% uv-filter.  Omdat de prints die wij vervaardigen al uv-bestendig zijn hoeft uw niet te kiezen voor het alle duurste museum glas maar gebruiken wij een zeer betaalbaar museumglas met 70% uv-filter. Voor onze klanten voor wie wij hun ingelijste werken wereldwijd versturen maken we gebruik van een zeer helder hard gecoat plexiglas die van nature ook uv-bestendig is.

inzet-museum-glas

Moet uw werk inclusief inlijsting ook verzonden worden?

Re-Art heeft veel ervaring met het verpakken en verzenden van ingelijsten werken.. Met de grootste zorg  Wij willen u graag informeren waar u rekening mee moet houen. Maak een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.