Kunstdrukwerk

Begeleiden van ontwerp tot eindproduct!

Home > Kunstdrukwerk

Heeft u vragen? Bel gerust op 036-536 88 75

Fine Art Prints

Kunstdrukwerk

Kunstdrukwerk

Het drukken van kunstboeken, kunstkaarten, kunstkalenders en ander kunstdrukwerk verdient aandacht en een goede voorbereiding om teleurstellingen te voorkomen. Zeker als het gaat om het vervaardigen van een kunstboek. Re-Art kent als geen ander alle valkuilen die er zijn bij dergelijke producties en werkt samen met de beste offsetdrukkers in binnen- en buitenland. Wij begeleiden u van ontwerp tot eindproduct en verzorgen de volledige prepress voor u.

“Wij kunnen u begeleiden van ontwerp tot eindproduct en verzorgen de volledige Prepress voor u.”

Een goede voorbereiding is van groot belang voor uw kunstdrukwerk

Prepress zijn alle voorbereidingen die nodig zijn om aan te kunnen leveren aan de drukker. De bestanden en opmaak worden geoptimaliseerd voor kunstdrukwerk en omgezet naar de juiste druknorm die nodig is. Wij vervaardigen indien gewenst gecertificeerde digitale drukproeven voor u of leveren een drukgereed PDF die u zelf aanlevert bij de online aanbieders van kunstdrukwerk. Wij werken volgens de laatste Fogra standaarden en zijn bekend met de drukwerkspecificaties zoals Swop Coated (USA) en Toyo norm (Azie).

kunstdruk-d-800×800-pixels

Kunstboeken

Waarom bij Re-Art?

Het maken van een kunstboek is een intensief proces wat vele maanden in beslag kan nemen. Re-Art heeft vele kunstboekproducties mogen maken voor nationale en internationale kunstenaars waaronder zeer complexe uitvoeringen.

Wij kunnen het gehele traject vanaf ontwerp tot aan verzenden toe voor u verzorgen. Naast dat wij zelf ontwerp in eigen huis hebben werken we ook samen met goede vormgevers en uiteraard met de beste drukkerijen binnen Nederland en buitenland.

Wat kost het maken van een kunstboek?

Helaas kunnen we dat niet zomaar bepalen. Een mooi kunstboek is maatwerk en de kosten ervan hangen helemaal van de wensen af die de klant heeft en welke werkzaamheden er moeten worden verricht. Er zijn vele keuzes die gemaakt moeten worden zoals formaat, soft- of hardcover, bindwijze, soort papier, aantal pagina’s en oplage. Ook of er werkzaamheden nodig zijn als vormgeving, DTP, prepress, lithografie en kleurdrukproeven zijn bepalend voor wat het maken van een kunstboek kost. Ontdek de voordelige tarieven die Re-Art hanteert voor het vervaardigen van kunstdrukwerk! Hiervoor vraagt u een geheel vrijblijvende offerte aan. Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst over kunstdrukwerk, belt u naar 036-536 88 75.

Moet uw opgespannen werk ook verzonden worden?

Re-Art heeft veel ervaring met het verpakken van opgespannen ‘canvas’ werken. Met de grootste zorg pakken we uw product in en zorgen ervoor dat deze veilig verzonden kan worden.

Maak een afspraak en informeer naar de mogelijkheden.