Bent u geïnteresseerd neem gerust contact met ons op.   036-536 88 75

Kunstdrukwerk

Algemeen

Naast perfecte gelimiteerde giclee prints, vakfotoprints en fotografie van originele schilderijen heeft Re-Art een specialisatie in kunstboeken, luxe boxen en commercieel kunstdrukwerk waaronder kunstkaarten, ansichtkaarten, posters, flyers, folders, uitnodigingen en specials zolang het maar kunst gerelateerd is. Re-Art heeft een traditioneel lithografisch verleden en is bekend met alle facetten van grafische software en druktechnieken. Door een enorme kennis kunnen wij voordelig en efficiënt drukwerk verzorgen. Wij denken altijd met de klant mee waardoor deze naast optimale kwaliteit ook nog eens voordelig uit kan zijn.

Re-Art verzorgd het gehele traject (pre-press) van ontwerp tot eindpoduct. Re-Art werkt met de recente iso-druknormen en u kunt bij ons tercht voor gecertificeerde ISO genomeerde kleurdrukproeven.

Ook voor kleine oplages kunt u bij Re-Art terecht omdat wij naast offset ook gebruik maken van digitaal drukwerk.

 
kunstdrukwerk-001-content

Kunstboeken

Een kunstboek is het beste visitekaartje voor een kunstenaar. Een kunstenaar die zijn kunstboek bij een galerie, museum of verzamelaar achterlaat heeft kans op meer success.

Een specialisatie van Re-Art is het vervaardigen van hoogwaardige kunstboeken. Op dit gebied weten wij niet alleen alle kneepjes van het vak maar ook de vele valkuilen die er zijn tijdens het drukproces. Bij een mooi en goed kunstboek komt veel kijken en zijn papierkeuzes, druktechniek, bindwijze en zeker prepress van enorm belang. Re-Art werkt samen met de beste drukkers in zowel Nederland, Belgie als Azië en heeft het productieproces op elkaar afgestemd. U krijgt vooraf altijd een referentie drukproef te zien die tot 98% in kleur het echte drukwerk benaderd zodat er achteraf geen teleurstellingen zijn. Re-Art heeft een concept voor kunstboeken zodat u vooraf exact weet wat de kosten zijn en wat de eventuele opbrengsten zijn. Dat een kunstboek ook voordelig geproduceerd kan worden laat Re-Art al jaren zien.

Kunstkaarten, kunstposters, kunstkalenders en overig kunstdrukwerk
Naast de kunstboekproducties bent u bij Re-Art ook voor uw overige drukwerk aan het juiste adres. Wij maken optimaal gebruik van de diverse drukformaten zowel digitaal als in offset waardoor u niet te veel betaald. Kunstkaarten en kunstkalenders zijn ideaal om uzelf als kunstenaar te promoten.

Uiteraard kunnen wij ook de vormgeving en DTP voor u verzogen.

Specials / Speciaal drukwerk

Re-Art heeft al diverse mooie boxen en presentatiemappen otworpen voor kunstenaars en musea die meestal in gelimiteerde oplages worden vervaardigd. Een zeer mooie aanvulling van uw kunstboek of gicléeprints.

Lithografie

Re-Art heeft al 30 jaar ervaring in kleurlithografie. De traditionele lithografische kennis uit het analoge tijdperk komt nog altijd van pas in de huidige digitale tijd. Veel kennis op lithografisch gebied is verloren gegaan maar bij Re-Art is het vanzelfsprekend. Wij denken in kleur! Wij zijn gewend lithografie en prepress toe te passen voor alle druktechnieken waaronder offset, diepdruk, rotatieoffset, zeefdruk, flexodruk, digitaal drukwerk en inkjetprintwerk.

De traditionele ervaring komt nog altijd van pas in de huidige tijd van computers, Photoshop, colormanagement en printing. Wij hebben de overgang van analoog naar digitaal meegemaakt en werken al vanaf het eerste uur met programma’s als Photoshop, Indesign, Quark-Xpress, Indesign, Illustrator, Linocolor, Colormanagement, ICC profielen en digitale kleurproef systemen.

Door onze traditionele kennis toe te passen op de moderne digitale technieken halen zijn wij in staat het uiterste uit drukwerk te halen en daarmee ons te onderscheiden van onze concurentie.

Gecertificeerde kleurdrukproeven

Vaak is men zeer teleurgesteld als men het drukwerk binnen krijgt en is het niet wat men er van verwacht had. Op zich is dat niet vreemd omdat goed drukwerk een goede voorbereiding vereist en er vele factoren zijn waarbij het fout kan gaan. Vaak krijgt u een discussie achteraf en zal de drukker u vertellen dat het aan het aangeleverde bestand ligt wat niet altijd waar is. Om dit te voorkomen is het raadzaam om altijd een gecertificeerde kleurdrukproef te laten maken en deze aan uw drukker te overhandigen. Een ISO gecertificeerde kleurdrukproef is de referentie voor uw drukker en moet deze ten alle tijde kunnen halen. Tevens kunt u op voorhand zien hoe uw drukwerk eruit komt te zien en desgewenst kunt u nog corrigeren voor een optimaal drukresultaat.

Re-Art heeft een kleurdrukproef systeem dat gecertificeerde kleurdrukproeven kan maken volgens de laatste ISO-normen en druktechnieken op zowel coated als uncoated papier.Copyright© 2017, Re-Art. All rights reserved | Disclaimer & Privacy Statement