Lithografie & Prepress

Stevig en duurzaam

Home > Lithografie & Prepress

Heeft u vragen? Bel gerust op 036-536 88 75

Fine Art Prints

Lithografie & Prepress

Lithografie & Prepress

Lithografie is nog altijd een specialisme en de basis van het ontstaan van Re-Art. Wij maken voor u de vertaalslag van uw digitale bestand naar drukwerk. Als deze vertaalslag niet juist wordt gemaakt is de uitkomst van drukwerk onvoorspelbaar en geeft het meestal een teleurstellend resultaat.

Er zijn vele factoren waarmee u rekening dient te houden zoals het drukprocedé, papier waarop u drukt met welke drukstandaard er wordt gedrukt. U kunt uw bestand wat vrijwel in de meeste gevallen een RGB bestand is dus niet zomaar gebruiken voor drukwerk. Het dient te worden omgezet naar de juiste CMYK (Cyaan, Magenta, Geel, Zwart) waarden voor de desbetreffende drukstandaarden. Goed en mooi drukwerk zit hem juist in de voorbereiding en lithografie van uw bestanden. Zeker als het gaat om kunstdrukwerk wilt u dat uw kunstwerken zo gelijkend mogelijk overkomen.

ISO-Norm

Re-Art werkt volgens de laatste ISO-Normen die gesteld worden aan drukwerk en heeft Eizo-Monitoren waarop we kunnen softproofen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor gecertificeerde digitale drukproeven die teleurstelling achteraf voorkomen.

basis-inzet-prepress-1600×800-pixels

Prepress

Prepress zijn alle voorbereidingen die nodig zijn om aan te kunnen leveren aan de drukker. De bestanden en opmaak worden geoptimaliseerd voor drukwerk en omgezet naar de juiste druknorm die nodig is. Wij kunnen indien gewenst gecertificeerde digitale drukproeven voor u vervaardigen of een druk gereed PDF leveren die u zelf kunt aanleveren bij de online aanbieders van drukwerk. Wij werken volgens de laatste Europese Fogra standaard en zijn bekend met de drukwerkspecificaties zoals Swop Coated (USA) en Toyo norm (Azie).

“Wij kunnen indien gewenst gecertificeerde digitale drukproeven voor u vervaardigen of een druk gereed PDF leveren die u zelf kunt aanleveren bij de online aanbieders van drukwerk. “

Heeft u werk dat u door ons wilt laten Lithograferen?

Maak een afspraak en informeer naar de mogelijkheden.