Print op dibond

Prachtige diepe kleuren en optische werking

Home > Print op dibond

Heeft u vragen? Bel gerust op 036-536 88 75

Print op dibond

Print op dibond

Wilt u graag een print op dibond laten plaatsen? Dan zit u bij Re-Art in Almere, nabij Amsterdam, helemaal goed. Wij drukken foto’s en andere kunstwerken vakkundig op allerlei materialen, waaronder dibond. Dibond is een plaat van drie of vier millimeter dik die voor 90% uit kunststof bestaat. Aan beide zijden zit een dun laagje aluminium. U kunt het zien als een sandwich van twee lagen aluminium met daartussen een vulling van kunststof. Het kunststof maakt de plaat gemakkelijk buigbaar, waardoor het materiaal ideaal is voor bijvoorbeeld reclameborden en -zuilen.

  • Printen on Demand
  • Garantie op kleurechtheid en houdbaarheid
  • Keuze uit vele materialen
  • Relatief lage opstartkosten
  • Milieuvriendelijk procedé
  • Gestabiliseerd productieproces

Levertijd: 10 a 15 werkdagen

Prijs: vanaf 12,50

Een print op dibond blijft lang in mooie staat

Wilt u een giclée of andere creatie als print op dibond laten plaatsen? Bijvoorbeeld voor een tentoonstelling? Dan is dit materiaal inderdaad ideaal. Het is stevig en u kiest voor een mooi glans of mat effect. Bovendien wordt dibond niet aangetast door wisselende temperaturen of luchtvochtigheid. Hierdoor blijft uw werk lang in goede staat, ook als het van galerie naar galerie verhuist.

foto-c-800x800dpi

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Heeft u interesse in een print op dibond, aluminium of een ander metaal? Neem dan contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden voor uw project. U bereikt ons op 036-536 88 75 of via het contactformulier. Hopelijk spreken we u snel!