Bent u geïnteresseerd neem gerust contact met ons op.   036-536 88 75

Producten_test


Canvas

Een canvas giclée opspannen op ons hoogwaardig houten frame kan een fraaie manier zijn om uw werk te presenteren, zeker in combinatie met een uv-topcoating. Re-Art levert dit frame met een uniek bijspan mechanisme.

  1. Geen standaard formaten
  2. Stabiel onder temperatuurwisselingen en luchtvochtigheid (Frame)
  3. Framedikte, keuze uit 2,2 of 4,4cm
  4. Uniek bijspan mechanisme
  5. Inclusief stalen ophangdraad

Productinfo

Canvas giclée opspannen bij Re-Art

De 'canvas giclée' wordt opgespannen op een hoogwaardig houten frame. U kunt kiezen voor een framedikte van 2,2 cm of 4,4 cm. Optioneel kunt voor een meerprijs het canvas nog voorzien van een uv-topcoating voor extra bescherming.

De opgespannen 'canvas giclée leveren wij standaard met een stalen ophangdraad. Indien gewenst kunt u natuurlijk ook doek nog in baklijst plaatsten. Neem contact met ons op als u hierin gedesinteresseerd bent?

Achtergrondinfo

Keuze houtsoort

Om een stabiel houten frame te leveren, maken we gebruik van de houtsoort "Ayous". Omdat dit houtsoort een zeer slechte warmtegeleider is heeft het een verwaarloosbare werkingseffect. Kromtrekken zal dus onder normale omstandigheden niet gebeuren. Naast deze stabiliteit is dit type houtsoort ook heel goed te bewerken met het juiste gereedschap. Ayous splijt en splintert vrijwel niet.

Ayous hout is voornamelijk afkomstig uit West-Afrika en valt onder de duurzaamheidsklasse: 3-4.


Waarom Re-Art een stel mechanisme bijlevert

Omdat canvas van zichzelf de eigenschap heeft, bij een grotere verandering van temperatuur of luchtvochtigheid, dat het iets kan gaan rekken of krimpen, leveren wij een bijstel mechanisme. Met dit mechanisme kunt u op een eenvoudige wijze het doek bijstellen.

Levering

Productietijd

Indien het printbestand gereed is moet u voor het afdrukken van de 'canvas' giclée en het opspannen rekening houden met een productietijd van ongeveer 2 weken. (incl. of zonder uv-topcoating). Uiteraard bij afname van een grote oplages moet rekening houden met een langere levertijd, maar dit kunt altijd van tevoren met ons afstemmen.

Verpakking

Re-Art heeft veel ervaring met het verpakken van opgespannen 'canvas' werken. Met de grootste zorg pakken we uw product in en zorgen ervoor dat deze veilig verzonden kan worden.

Bij afname van meerdere of groot formaat werk (> 80 x 80 cm) adviseren we om dit bij ons af te komen halen of om gebruik te maken van ons afleverdienst.