Bent u geïnteresseerd neem gerust contact met ons op.   036-536 88 75

Producten_test


Diasec_detail_02
Diasec_detail
25mm_Allu_frame

Dibond is een sterke drager die bij uitstek geschikt is voor het verlijmen van (Giclée) prints. Deze drager blijf zeer stabiel onder wisselende temperaturen en luchtvochtigheid.

  1. Stabiel onder temperatuurwisselingen en luchtvochtigheid (Onder normale omstandigheden)
  2. Verkrijgbaar in zwart en wit
  3. Keuze uit 3mm of 4mm

Productinfo

Dibond bij Re-Art

Dibond is een sandwichpaneel bestaande uit drie lagen. De twee buitenste lagen zijn van Alluminium, de middelste kern bestaat uit Polyethyleen (PE) of te wel kunstof. Het is o.a. zeer geschikt voor het opplakken van giclée prints. Het is namelijk niet gevoelig voor wisselende temperaturen of luchtvochtigheid. Dibond wordt daarom ook door ons gebruikt in combinatie met andere afwerking zoals: Certified Liquid Gloss, Plexi / Diasec, HDFinish.

werktekening dibondAchtergrondinfo

Dibond

Dibond is een drager die je in verschilldende diktes hebt. Het is mogelijk om rechtstreeks op erop te printen maar dat kan alleen met inkten en die beperkt houdbaar zijn. Daarom printen wij eerst op zuurvrij fine art papier of fotopapier en verlijmen deze print voor u op Dibond. Indien gewenst kunnen wij een extra topcoating aanbrengen waardoor uw werk aan de zichtzijde extra is beschermd. U voorkomt hiermee vegen of vette vinger afdrukken op het werk.


Levering

Productietijd

Indien het Printbestand gereed is moet u bij het opplakken op Dibond rekening houden met een productietijd van 2 weken. (incl. of zonder ophangframe).

Verpakking

Re-Art heeft veel ervaring met het verpakken van Diasec werken. Met de grootste zorg pakken we uw product in en zorgen ervoor dat deze veilig verzonden kan worden.

Bij afname van meerdere of groot formaat werk (> 90 x 90 cm) adviseren we om dit bij ons af te komen halen of om gebruik te maken van ons afleverdienst.