Re-Art

Alles onder een dak, gedreven door passie

Re-art

Wij streven er altijd naar de allerbeste kwaliteit te leveren met garantie op zeer lange houdbaarheid.

Re-Art is een internationaal toonaangevend Fine Art Print bedrijf voor kunstenaars, fotografen, galeries en musea. Wij streven er altijd naar de allerbeste kwaliteit te leveren met garantie op zeer lange houdbaarheid. Wij werken met grote diversiteit van materialen voor diverse doeleinden. Wij gebruiken daarvoor de nieuwste printtechnieken en allerbeste materialen en zijn pioniers als het gaat om nieuwe technieken. Wij bieden advies op maat, hebben een zeer nauwe samenwerking met onze klanten en staan garant voor een zeer goede service. Door onze enorme expertise in kunstdrukwerk en ultramoderne technieken te combineren met traditionele technieken vindt u bij ons wat u elders niet zult tegenkomen. Wij verzenden de hele wereld over en onze producties zijn te zien op de grote kunstbeurzen en bij gerenommeerde internationale galeries. Wij ademen kunst en denken met u mee. Bij ons vindt u alles onder een dak. Dit is wat Re-Art onderscheid van zijn concurentie!

Re-Art werd in 2002 opgericht door grafisch technicus Marcel Salome. Met een achtergrond als lithograaf, reproductiefotograaf en kleurspecialist werd met een gedreven passie voor zijn vak en liefde voor de kunst vanaf de zolderkamer gestart. Zijn doel was om een van de beste fine art print bedrijven te worden binnen de kunst en fotografie met producten die verzamelwaarde hebben en een leven lang moeten kunnen meegaan.

Als pionier van kunstdrukken kun je geruststellen dat Re-Art de giclee bekend en groot heeft gemaakt in Nederland en Europa. Toen niemand nog van een giclee had gehoord werd er al geëxperimenteerd met de allereerste digitale printer de Scitex Iris 3024 en digital Chromaline. Inmiddels is Re-Art uitgegroeid tot een bekende internationale speler, lopen wij nog altijd voorop met de nieuwste technieken en gaat inmiddels meer dan 70% van onze producten de wereld over.

Re-Art is oprichter van het kwaliteitskeurmerk “Certified Art Giclee”, “HD Finish” en Certified Liquid Gloss. Re-Art is ambassadeur voor Epson, Certified Studio voor Hahnemuhle, Chromaluxe Pro Lab Plus en behoort tot de selecte groep van internationale Fine Art Printmakers.

Bij Re-Art kunt u terecht voor groot formaat scans, Cruse Scans, 3D scans, beeldbewerking, giclee’s, fine art prints, fotoprints, zeefdrukken, Diasec, Liquid Gloss, Chromaluxe, HD Finish, mixed media, sculpturen, kunstboeken, lithografie, inlijsten, kunstdrukwerk en veel meer.

Ons gedreven en klantvriendelijke team van deskundige professionals staat klaar om u vrijblijvend advies te geven.

Wij maken het mogelijk

01. Innovatie

Innovatie wordt omarmt om onze service en kwaliteit te verbeteren. Wij zijn altijd bezig met de laatste ontwikkelingen omtrent printtechnieken en allerbeste materialen.

04. Presteren

Prestaties komen niet vanzelf, maar door het proces van zorgvuldige planning, uitvoering van beproefde methoden, kennis van materialen en bekwame mensen.

02. Expertise

Wij vinden het belangrijk om de juiste oplossing en implementatie voor onze producten te vinden. Daarom blijven we op de hoogte van onze branche en haar ontwikkelingen, werkend met de nieuwste technologieën.

05. Integriteit

Trouw aan de kernprincipe van Re-Art, zorgt integriteit voor duurzame vriendschappelijke relaties en bevredigende eindresultaten.

03. Kwaliteit

Kwaliteit onderscheidt zich en is een van onze belangrijkste kernwaarde. Wij streven altijd naar om de allerbeste kwaliteit te leveren met garantie op zeer lange houdbaarheid.

06. Personeel

Onderscheidingsvermogen van ons team zorgt ervoor dat de cultuur van eerlijkheid, kwaliteit, kennis en benaderbaar behouden blijft.

Oprichter

Marcel Salome

marcel_about_fl_02

Over het verschil tussen het vroegere analoge tijdperk en het huidige digitale tijdperk, zegt hij:

“De techniek is veranderd, maar de principes zijn hetzelfde. Een goed resultaat begint bij weten waar je mee bezig bent. In het analoge tijdperk moest ik zorgen dat de kwaliteit van mijn ontwikkelbaden goed waren en ik de juiste film of fotopapier koos. Nu zorgen we met Re-Art dat alle apparatuur gekalibreerd is, en dat we de ICC profielen op orde hebben. Een ding is hetzelfde gebleven en dat is vakkennis en vakmanschap en daar ontbreekt het vandaag de dag helaas vaak aan, omdat veel vakkennis verloren gaat.”

“Om het karakter van het oorspronkelijke kunstwerk zo goed mogelijk te behouden steken we veel energie in de voorbereiding. Ook de samenwerking met de kunstenaar of fotograaf is enorm belangrijk voor ons. We moeten ons kunnen inleven in de kunstenaar of fotograaf om het uiterste uit hun werk te halen. Er moet een chemie zijn tussen ons om net dat ene stapje verder te kunnen gaan en het uiterste te behalen.”

“Een goed kunstwerk of fotoafdruk ervaar je, en dat geldt ook zeker voor een eventuele reproductie van het werk, ongeacht of je het nu mooi vindt of niet. Van een goed kunstwerk of een goede foto gaat een bepaalde magie uit, en die proberen we ook vast te leggen in een giclée, foto of fine art print. Het zijn de kleine details waar wij op letten, en die vaak niet eens opvallen, die zorgen dat een kunstdrukwerk van Re-Art net anders en beter is. Kwaliteit verkoopt nu eenmaal beter dan kwantiteit”.