Re-Art is ChromaLuxe Certified Plus Lab

Re-Art is uitgekozen voor Nederland als “Chromaluxe Certified Plus Lab”. Deze certificering is gebaseerd op het vermogen van internationale fine art print bedrijven en fotolabs om de ultieme Chromaluxe beeldkwaliteit te produceren in verschillende formaten, afwerkingen en vormen, allemaal in overeenstemming met een reeks technische criteria.

Re-Art was niet alleen pionier op het gebied van giclee printen maar was dat ook voor sublimatie producten waaronder Chromaluxe voor de kunst. Na uitvoerig testen in 2012/2013 zijn wij als een van de eerste gestart in 2015 met Chromaluxe producten in Nederland voor kunst en fotografie en sindsdien hebben meerdere partijen ons voorbeeld gevolgd.

Kwaliteit

De samenwerking tussen Chromaluxe en Re-Art heeft er in de loop der jaren voor gezorgd dat het product sterk is verbeterd en dat er een constante kwaliteit van bijvoorbeeld het witpunt kwam. Dit mede omdat wij als Re-Art de lat hoog hebben gelegd voor ons zelf.

Certificering

Als Re-Art waren wij er voorstander van dat het kaft van het koren werd gescheiden als het gaat om kwaliteit van Chromaluxe en zijn ontzettend blij dat ook Chromaluxe dit weet te waarderen en zeer selectief is met hun Certified Lab Programma.

Wij zien dit als kroon op ons werk voor alle testen en bijdragen die wij hebben geleverd om ons Chromaluxe product in het hoge segment van de kunst en fotografie te plaatsen.