Schilderij reproduceren

Home > Schilderij reproduceren

Heeft u vragen? Bel gerust op 036-536 88 75

Schilderij reproduceren

Schilderij reproduceren

Re-Art kan uw schilderij op hoogwaardige wijze reproduceren. Wij zijn een fine art printer en een vaklab voor fotografen, kunstenaars, musea en galeries. Re-Art biedt hoogwaardige reproductietechnieken tegen scherpe prijzen. De Giclée techniek is een voorbeeld van één van de druktechnieken waar wij mee werken. Het is een reproductie van een kunstwerk, dat niet van echt is te onderscheiden. Dit is uiteraard wat u wilt als kunstenaar, omdat goede reproductie van belang is voor uw imago.

  • Printen on Demand
  • Garantie op kleurechtheid en houdbaarheid
  • Keuze uit vele materialen
  • Relatief lage opstartkosten
  • Milieuvriendelijk procedé
  • Gestabiliseerd productieproces

Levertijd: 10 a 15 werkdagen

Prijs: vanaf 12,50

Op duurzame wijze uw schilderij reproduceren

Wanneer u bij Re-Art een schilderij laat reproduceren, bent u verzekerd van alleen de beste kwaliteit. De reproducties zijn niet van echt te onderscheiden en zijn van een dermate hoge kwaliteit dat ze geëxposeerd kunnen worden in vochtige of warme ruimtes, zonder daardoor beschadigd te raken. Bij Re-Art wordt gewerkt met professionele drukwerktechnieken, zoals de Giclée, om u als kunstenaar ervan te verzekeren dat de reproducties van uw schilderij jarenlang meegaan! Bekijk onze galerij online eens, om een impressie te krijgen van de kunstwerken die wij eerder reproduceerden.

opspannen-a-800×800-pixels

Voordelige tarieven bij de specialist

Re-Art hanteert voordelige tarieven voor het digitaliseren van uw originele werk. Wanneer wij uw schilderij reproduceren, kan dat in zowel grote als kleine oplages. Daarnaast kunnen we u eveneens van dienst zijn met kwalitatief drukwerk van kunstboeken of visitekaartjes. Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken, dan staan wij voor u klaar! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 036-536 88 75.