Verpakken & Transport

Expertise met verpakken en verzendingen van kunst van onze klanten.

Heeft u vragen? Bel gerust op 036-536 88 75

Fine Art Prints

Transport

Verpakken & Transport

Onze kunstproducties vinden wereldwijd hun weg naar nieuwe bewonderaars, liefhebbers en fans. Logisch. Want stuk voor stuk ontvangen wij inmiddels net zoveel waardering voor onze producties als voor het professioneel verpakken en verzenden van de kunstwerken.

“Is uw werk te groot om te vervoeren met uw eigen auto? U kunt gebruik maken van onze ophaal & brengservice”

Verpakken

Het verpakken van de prints en kunstwerken is maatwerk en door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met verpakkingen die de kunstwerken goed moeten beschermen. Van stevige kokers tot zware geïsoleerde transportkisten die voldoen aan de ISMP-15 eis kunnen wij voor u verzorgen.

Eigen transport

Met onze eigen transportdienst kunnen wij indien gewenst de kunstwerken afleveren op locatie of bij u op de stand van de kunstbeurs. Onze bus is ingericht voor het vervoeren van kunstwerken. Wij hebben ook (tegen vergoeding) een haal en brengservice voor het ophalen en retour brengen van schilderijen die door ons gescand moeten worden.

Verzenden

Bij internationaal verzenden komt veel kijken en is het van belang dat ze zij voorzien van de juiste papieren. Wij werken met diverse verzenddiensten samen omdat per land de kosten enorm kunnen verschillen. Wij hebben ervaring met zowel pakketverzendingen als met cargo verzendingen van grote kunstwerken.

Als meer dan 15 jaar hebben wij een zeer goede samenwerking met FedEx die door hun goede prestaties en service zich hebben bewezen. Voor cargo verzendingen werken we samen met ervaren transporteurs die zowel via land, water als lucht kunnen verzenden.