Giclées

Prachtige diepe kleuren en optische werking

Home > Giclées

Heeft u vragen? Bel gerust op 036-536 88 75

Giclées

Giclées

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat kunstwerken op hoge kwaliteit reproduceert, bieden de giclées van Re-Art een uitkomst. Wij zijn een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van gecertificeerde giclée. Met deze druktechniek bereiken wij duurzame topresultaten. Als kunstenaar houdt u uw reputatie hoog wanneer reproducties nauwelijks zijn te onderscheiden van het authentieke werk. Re-Art biedt u daarom een hoogwaardige giclée-techniek voor een scherpe prijs!

  • Printen on Demand
  • Garantie op kleurechtheid en houdbaarheid
  • Keuze uit vele materialen
  • Relatief lage opstartkosten
  • Milieuvriendelijk procedé
  • Gestabiliseerd productieproces

Levertijd: 10 a 15 werkdagen

Prijs: vanaf 12,50

Giclées zorgen voor prachtige en duurzame resultaten

De houdbaarheid van gereproduceerde kunstwerken laat vaak nog te wensen over. Re-Art, gevestigd in Almere (vlak bij Amsterdam), komt met giclées echter tot prachtige en duurzame resultaten. Blootstelling aan vocht, hoge temperaturen en licht beschadigen de giclée niet meer. Dat is ideaal wanneer u een expositie organiseert, want dan hoeft u geen rekening te houden met licht of vocht in de expositieruimte. Voor onze gicléedruk gebruiken we hoog-gepigmenteerde waterbestendige Archival inkten, die giclées leveren die tot wel 300 jaar meegaan! Zo genieten u en het publiek lang en optimaal van uw giclée.

giclee-c

Bel ons als u behoefte heeft aan meer informatie

Wilt u graag meer informatie over giclées of over onze werkwijze voor gicléeprints, inclusief groot scannen? Voel u vrij om contact met ons op te nemen door te bellen naar 036-536 88 75 of ons contactformulier in te vullen. Onze deskundigen voorzien u graag van alle informatie die u wenst. De afgelopen jaren zijn wij diverse kunstenaars naar alle tevredenheid van dienst geweest. Bent u de volgende klant die zeer tevreden is over een giclée van ons?