Bent u geïnteresseerd neem gerust contact met ons op.   036-536 88 75

HD Finish

logo hd finish

WELKOM IN HET NIEUWE TIJDPERK VAN FOTO- EN KUNSTPRESENTATIE!.

Met trots delen wij met u een noviteit in de wereld van de duplicatietechniek voor foto’s en (digitale) kunst: Re-Art HDFINISH.

Met de introductie van deze nieuwe en revolutionaire techniek uit het huis van Re-Art, ontdekken fotografen, kunstenaars, musea en galeries een nieuwe dimensie in kwaliteit, duurzaamheid en……beleving van (foto)kunst!

Re-Art HDFINISH is het resultaat van een revolutionair, high end procedé, dat de, tot nu toe bestaande vormen als lambdaprints, plexiglas varianten, epoxy en prints op dibond, ver achter zich laat.

Re-Art HDFINISH kent als basis een aluminium paneel, dat door middel van warmtetechniek (sublimatie) voorzien wordt van waterbestendige inkten die in de toplaag opgenomen worden. Het resultaat van dit proces is een superieur eindproduct dat zijn gelijke niet kent.

In termen van contrast, kleurintensiteit, kleurdiepte, duurzaamheid én levensduur is met Re-Art HDFINISH het nieuwe tijdperk nu begonnen!

Re-Art HDFINISH is een gecertificeerd product, exclusief geproduceerd en geleverd door Re-Art, dat een nieuw era aankondigt voor fotografen, kunstenaars, musea en galeries die bij de presentatie van hun foto’s en kunstwerken geen genoegen nemen met minder!

RE-ART HDFINISH

Uitvoeringen in Gloss, Mat, Metal/Aluminium

Re-Art HDFINISH is duurzaam (minimaal 100 jaar*), kleurvast, waterbestendig, zuurbestendig, slijtvast, hitte- en koudebestendig, vuil- en vochtafstotend lichtgewicht, gecertificeerde garantie/

*Twee onafhankelijke en gerespecteerde onderzoeks- en testlaboratoria hebben aangetoond dat de levensduur meer dan 100 jaar is voor dit nieuwe product.

 

RE-ART MAAKT HET VERSCHIL!

Door meer als 25 jaar expertise in fine art printing, fotografie en lithografie zorgt Re-Art dat zij het verschil maken met de concurrentie. Een zeer hoogwaardig output begint met de input en juist daar ligt de enorme kracht van Re-Art.

 

ONTDEK HET ZELF

Maak een vrijblijvende afspraak (+31 36 536 88 75) en ontdek de vele mogelijkheden van onze HDFINISH. Re-Art maakt het verschil!

chromaluxe logo
CHROMALUXE & ALLURE

Chromaluxe en Allure zijn merknamen van hoogwaardige beelddragers voor RE-ART HDFINISH. Net zoals papier fabrikanten (Hahnemuhle, Canson, Ilford e.d) leveren zij een drager. Zoals men van Re-Art gewend is kiezen wij het beste materiaal voor het eindproduct. Het verschil wordt gemaakt in het beheersen van het proces.

CERTIFIED LIQUID GLOSS & HDFINISH

Liquid Gloss, Epoxy, en kunstharsen zijn zeer geliefd bij fotografen en kunstenaars om hun foto’s en (digitale) kunstwerken een prachtige uitstraling en afwerking te geven waardoor het lijkt of de foto of kunstwerk in het water ligt.

Door HDFINISH te combineren met Certified Liquid Gloss krijgt HDFINISH een extra dimensie. Certified Liquid Gloss heeft een prismawerking die het kunstwerk een nog exclusievere uitstraling geeft. Zie Certified Liquid Gloss voor meer informatie.

Share this: